Publiserte artikler

Karch Kiraly overtar USAs kvinner

USA-kvinnenes nye sjef Karch Kiraly

Etter OL i London, der USAs kvinnelag tok sølv, avgikk trenere Hugh McCutcheon for å gå tilbake som trener for kvinneprogrammet til University of Minnesota. I London var volleyballegenden Karch Krialy assisterende trener. I går ble det klart at USAs volleyballforbund har tilsatt Kiraly som hovedtrener for de kommende fire årene til og med OL i Rio de Janeiro.

For de som ikke er kjent med Kiraly, kan det sies at han er den eneste spilleren som har to gull i OL innendørs (1984 og 1988) i tillegg til gull i sandvolleyball (1996). Kiraly er nå blitt 51 år, og etter at han ga seg innendørs fortsatte han i sanden til bare for noen år siden. I 2004 fikk han for eksempel utmerkelsen Team of the Year med Mike Lambert.

Du kan lese mer om utnevnelsen og Kiraly her, her og her.

Legg igjen en kommentar