Publiserte artikler

Finland og Danmark i NEVZA

Dansk jubel for NEVZA-gull. Foto: Suomen Lentopalloliitto

Danmark tok sitt første gull i NEVZAs (The Northern European Volleyball Zonal Association) jentemesterskap i U17-klassen da de i går slo Finland 3-2 (25-15, 16-25, 18-25, 25-21, 15-11) i en spennende finale. Mesterskapet ble avviklet i Kuortane i Finland, og hjemmelaget, som hadde vunne sju av de åtte mesterskapene som er avviklet, var naturlig nok utrøstelige etter tapet. Les her.

De to landene møttes også til avgjørende kamp i gutteklassen i går, men her viste Finland vanlig styrke og vant sitt sjuende mesterskap av ni mulige i denne klassen, der Norge forøvrig ble nr. 2 i fjor. I den avgjørende kampen i går mot Danmark ble resultatet 3-0 (25-20, 25-12, 25-16). Les her. Sverige tok forøvrig bronse i begge klassene.

Alle resultatene finner du her, sammen med spilleropplysninger. Finske reportasjer og bilder her.

Legg igjen en kommentar