Publiserte artikler

Hjerteproblemer

Theodore Brunner i Hachingdrakt. Foto: Generali Haching

Midtspilleren Theodore Brunner fra USA meldte i sommer overgang fra italienske Ravenna til siste sesongs nest beste tyske klubb, Generali Haching. Han rakk å spille en treningskamp mot Friedrichshafen med sitt nye lag i slutten av august, og han var svært optimistisk på vegne av laget etterpå. Han mente Haching ville vinne alt, og innbefattet vel da også Champions League, der Haching skal være med.

Men ved en rutinemessig legeundersøkelse, viste det seg at Brunner har en hjertefeil. Eksperter både i Tyskland og USA har undersøkt Brunner etterpå, og konklusjonen er entydig: han må gi seg med all profesjonell idrett. Tyskerne har i ettertid kritisert Verona og Ravenna, der Brunner spilte de to foregående sesongene, for ikke å ha oppdaget feilen tidligere. Haching har hjertetest på sine spillere foran hver sesong. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar