Publiserte artikler

Åpningsturneringen

Noen av disse blir trolig med på Åpningsturneringen. Foto: Frode Andersen

Serieåpningen for sesongen 2012-2013 nærmer seg med stormskritt, og mange lag bruker da de tradisjonsrike norske førsesongsturneringene til å spille sammen lagene. Først ut av disse turneringene er Åpningsturneringen i Bergen. Denne avvikles i morgen og søndag. Turneringen er en typisk breddeturnering og det deltar ingen elitelag her. Men det deltar både seniorlag og juniorlag. I år er 64 lag påmeldt. Du finner kampoppsettet her.

To andre norske turneringer avvikles også fast hvert år i september. Det er Vestcup i Stavanger og Midt-Nordisk i Trondheim. Disse er neste helg, og vil også ha elitelag med. Og ellers drar noen østlandslag til Borås i Sverige for å delta i Knallecupen, som også går neste helg.

Legg igjen en kommentar