Publiserte artikler

NCC-puljene

NEVZA (The Northern European Volleyball Zonal Association ) har satt opp puljene til NEVZA Club Championship (NCC), klubbturneringen som skal arrangeres med innledende puljer helgen 2.-4. november og finalespill 25.-27. januar. I år er det påmeldt åtte lag i kvinneklassen og tolv i klassen for menn. Lagene er fordelt i puljer på fire lag, og i klassen for kvinner går de to beste lagene i hver pulje til sluttspillet, i herreklassen går puljevinnerne og beste toer. Sju norske lag vil delta i år, fire i herreklassen og tre i kvinneklassen. Puljene er satt opp slik, med første lag i hver pulje som arrangør:

Menn
Linköping (SWE)
Førde
Marienlyst (DEN)
Koll

Pulje 2
Falkenberg (SWE)
Middelfart (DEN)
Kristiansund
Spentrup (DEN)

Pulje 3
Hvidovre (DEN)
Nyborg
Gentofte (DEN)
Örkeljunga (SWE)

Kvinner
Pulje 1
Engelholm (SWE)
Stod
Brøndby (DEN)
Fredriksberg (DEN)

Pulje 2
Holte (DEN)
Oslo Volley
Fortuna Odense (DEN)
NTNUI

Oslo Volley er regjerende mestere på spinnesiden, mens danske Marienlyst vant knepent klassen for menn foran Nyborg i vinter.

Legg igjen en kommentar