Publiserte artikler

Oppløftende møte med A1

Etter en ni timer lang biltur fra Slovenia måtte det norske herrelandslaget gå rett på banen for å møte det italienske serie A1-laget Casa Modena i deres flotte sportshall PalaCasaModena, der veggene i korridorene er kledd med store bilder av tidligere og nåværende volleyballstjerner. Modena er en av aristokratene i italiensk voleyball, og det viser igjen i alt rundt laget.

250 tilskuere var også på plass for å overvære treningskampen, og de fikk ikke se noen lovende start for Norges del. Støle kropper etter bilturen og det gjentakende problemet med å være forberedt på de tøffe hoppservene som har vært en gjenganger under treningsoppholdet, ga stygge 25-9 til hjemmelaget. Men etter denne massakren var de norske guttene klare til å kjempe og viste at de er i stand til å matche lag på dette nivået. Modena vant andre sett 25-22, og da Norge ledet 20-16 i det tredje, så det lyst ut for norsk settseier. Men dessverre ble det bråstopp etter nye problemer etter god italiensk serving. Det er ikke alltid servene i seg selv som skaper problemer, men manglende rutine i å løse situasjonene som oppstår i etterkant. Dermed ble det 25-21 til Modena som litt sur avslutning.

Likevel mye positivt etter møtet med kjente navn som Baranowitz, Mania, QuesQua, Sala, Kooy og Molteni. Modenas referat finner du her. Landslaget avslutter oppholdet i Italia med kamp mot B1-laget Brescia sent i kveld før det er retur til Norge og møte med hverdagen i morgen.

Legg igjen en kommentar