Publiserte artikler

Servet i senk

Norge møtte i formiddag Kroatia i forbindelse med treningsoppholdet i Slovenia. Kroatia, i likhet med Slovenia, som Norge skal møte i morgen kveld, forbereder seg til EM-kvalifisering neste uke. Det var derfor et skjerpet og samtrent lag Norge møtte, og det viste seg etter hvert at det skulle bli en for vanskelig motstander for de norske ungguttene. Ved nettet var lagene på mange måter jevnbyrdige, selv om kroatene har et større repertoar når de må angripe i vanskelige situasjoner. Men den store forskjellen var på serve der flere av kroatene hadde et trykk på hoppserven som de norske spillerne aldri møter hjemme.

Så selv om Norge hang bra med i perioder, kom det for mange kroatiske poeng på rad til at det ble jevnt på slutten av settene. Det endte med klare 3-0(25-15, 25-16, 25-12) til Kroatia. De vant også et ekstrasett med 25-16. Trener Scott Olsen ga spilletid til hele stallen, med unntak av Rune Berg som fortsatt ikke er frisk av ankelskaden, uten at det gjorde nevneverdig forskjell. Spillerne deppet naturlig nok etter tapet, men innser at det er ting som må forbedres skal slike motstandere slås. Og at verdensstjernen Igor Omrcen ikke kom innpå ettersom han sliter med småskader, var kanskje også like greit.

Legg igjen en kommentar