Publiserte artikler

Tredje på rad

Tokk sitt tredje gull etter barnefødsler. Misty May-Treanor og Kerri Walsh. Foto: FIVB

Misty May-Treanor avslutter karrieren på samme måte som Eirik Verås Larsen, med et olympisk gull. Men mens Verås Larsen tok sølv fire år etter gullet for åtte år siden, har May-Treanor tre gull på rad med samme partner i sandvolleyball, Kerri Walsh Jennings. Kronen på verket ble satt i går da de møtte et annet lag fra USA, April Ross og Jennifer Kessy. Og selv om Kessy-Ross til tider hang godt med, var det liten tvil om hvem som ville hente hjem gullet. Seierssifrene ble 2-0 (21-16, 21-16). Du kan lese mer her og her.

Bronsefinalen ble mer spennende enn finalen. De brasilianske Larissa Franca og Juliana Silva startet uinspirert og de kinesiske Chen Xue Xi Zhang vant lett første sett 21-11. Men mot slutten av andre sett virket som om de brasilianske plutselig fant ut at en bronsemedalje kunne være greit å ha. Litt innbyrdes kjefting og oppfyring, og vips var 16-19 snudd til 21-19. Og i det avgjørende førte Larissa-Juliana fra start til slutt –  15-12. Les mer her.

Legg igjen en kommentar