Publiserte artikler

Satellitt i Vaduz

I går startet en satellitturnering i sandvolleyball i Liechtensteins hovedstad Vaduz. Hele seks norske par var påmeldt, tre i kvinneklassen og tre i klassen for menn. Ingen av lagene hadde nok poeng til å komme inn blant de åtte lagene som var direkte kvalifisert til hovedrunden, så alle må gjennom kvalifisering. Kvinneklassen startet sin kvalifisering i går, og dessverre er to lag allerede slått ut. De norske lagene kom inn i andre runde i kvalifiseringen, og siden Janne Kongshavn-Ane Guro Hjortland der var satt opp til å møte et annet norsk lag, Ragnhild Aas-Maiken Bømvik, var det allerede der gitt at ett av de norske lagene ville få reisepass. Det ble Aas-Bømvik etter som Kongshavn-Hjortland vant det innbyrdes oppgjøret 2-0 (23-21, 21-14).

Cindy Treland og Janne Pedersen møtte Vorlova-Rehackova fra Tsjekkia i sin første kamp. Det ble også den eneste. Med 0-2 (19-21, 14-21) var det sluttspilt for de to norske. Men for Kongshavn-Hjortland blir det hovedrundespill i dag. De seksten lagene i hovedrunden spiller dobbel eliminasjon, og de norske møter Graessli-Heidrich fra Sveits i sin første kamp. Den går kl. 10:50. Resultatene finner du her, og inntrykk fra Vaduz på Kongshavn-Hjortlands blogg her.

Mennene spiller sin kvalifisering i dag, og de tre norske lagene som deltar har fått følgende motstandere i den eneste kampen de trenger å spille i kvalifiseringen:
Kl. 14:20 Lars Tveit Retterholt og Hendrik Nikolai Berntsen Mol møter Dittelbach-Drößler (GER)
Kl. 15:10 Andreas Takvam og Runar Torsvik Sannarnes møter Kunert-Moser (AUT)
Kl. 16:00 Mathias Loftesnes og Lars Fredrik Tvinde møter Haralds-Armands (LAT)
Resultatene finner du her.

Ellers kan nevnes at Geir Dahle er turneringens dommerdelegat.

Legg igjen en kommentar