Publiserte artikler

Landslaget til Slovenia

Mennenes seniorlandslag i volleyball er påmeldt til VM-kvalifiseringen for VM i 2014. I den forbindelse blir det kvalifiseringskamper neste år, og landslagstrener Scott Olsen samler derfor laget til en første oppkjøring fra neste helg. Fra 17.-19. august blir det treningssamling i Bergen. Laget samles deretter i Bergen igjen helgen etter, for så å fly til Venezia. Den opprinnelige planen var å trene og spille mot klubblag i Italia, men laget har nå fått tilbud om å spille landskamper i Maribor i Slovenia.

Bakgrunnen for dette er at en del landslag ligger der for å forberede seg til EM-kvalifisering senere i høst, og de ønsker da å også møte Norge. Det norske vil dermed kjøre til Slovenia og oppholde seg der mens de møter tre landslag: Slovenia, Kroatia og Qatar. Mens laget er i Italia blir det treningskamp mot serie A1-laget Casa Modena, og muligens også Copra Elior Piacenza.

Følgende spillere er tatt ut til samlingen og kampene:
Martin Aase Bahr
Rune Berg
Kristian Mjelde Bjelland
Sigurd van Dijk Festøy
Ask Helland-Hansen
Vetle Hylland
Joakim Larsen
Kåre Helvik Morken
Ørjan Siljander
Yngve Sundfjord
Marius Wollan
Det blir kanskje tatt ut en ekstra midtspiller.

Legg igjen en kommentar