Publiserte artikler

Beachoverraskelse

Mesterne utslått. Dalhausser til venstre. Foto: FIVB

Det var ikke bare våre norske favoritter Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr som fikk det tungt i åttendedelsfinalen i sandvolleyball. I dag er de regjerende olympiske mesterne fra Beijing, Todd Rogers og Phil Dalhausser, blitt slått ut av de yngste spillerne i turneringen, Paolo Nicolai og Daniele Lupo fra Italia, henholdsvis 23 og 21 år. De to kom seg attpåtil til videre fra puljespillet som lucky losers ved å slå det canadiske laget som ble nr. 3 i  Tarjeis og Martins pulje, mens Rogers-Dalhausser vant sin pulje. Du kan lese her.

Ellers har ikke åttendedelsfinalene brakt store overraskelser så langt. I mennenes klasse har for eksempel de to brasilianske lagene gått greit videre, men det gjenstår enda en god del kamper i begge klasser, i øyeblikket sju. Du finner resultater her.

Ellers kan du lese om Tarjeis og Martins kamp i Farsunds Avis her, i Sunnmørsposten her.

Legg igjen en kommentar