Publiserte artikler

Vanskelig trekning

Får Plavins-Smedins mer å juble for i ettermiddag? Foto: FIVB

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr kunne i ett av fem tilfeller møte en puljevinner i trekningen til åttendedelsfinalene i sandvollyball. Lappen kom opp, og på den sto det vinnerne av pulje E, Martins Plavins og Janis Smedins fra Latvia. Nå var riktig nok de to latvierne ikke forhåndsfavoritter til å vinne sin pulje, men de satte nederlenderne Nummerdor-Schuil grundig på plass med 21-14, 21-18 i det innbyrdes oppgjøret og gikk dermed gjennom puljespillet uten å tape sett.

Åttendedelsfinalen spilles i dag kl. 14:00, og de to norske er optimistiske selv om de møter et solid og stødig lag. Les innslag i Farsunds Avis her. Kampen står foreløpig ikke på sendeplanen til noen av NRKs ni kanaler (se her), men vi regner med at den uansett vil bli vist her.

Legg igjen en kommentar