Publiserte artikler

Martin ustoppelig

Martin Spinnangr slår inn en av sine mange smasher mot britene. Foto: FIVB

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr sikret seg andreplass i puljen i OL i sandvolleyball da de slo britene Steve Grotowsky-John Garcia-Thompson 2-0 (22-20, 21-13) i går kveld. Andreplassen ble helt klar da de norskes overmenn sist lørdag, Ricardo-Cunha, senere på kvelden slo canadierne Binstock-Reader 2-0 (21-18, 24-22). Dermed er nordmennene garantert videre spill i turneringen og kan ikke bli dårligere enn nr. 9. Hvem de skal møte i første kamp i elimansjonsspillet blir avgjort når alle kampene er spilt ferdig i kveld.

Bak det gode norske resultatet i går lå først og fremst et svært solid side out-spill. Og britene angrer nok i dag på at de ikke tidligere i kampen gikk over på å serve på Tarjei. Martin slo nemlig inn nesten alt han fikk, en uttelling på 17 av 27 angrep er sterkt på dette nivået. I tillegg bidro han med 5 blokker og 1 ess, så det var ingen tvil om at han var på hugget denne kvelden. Grunnen til at første sett ble litt spennende, var en del unøyaktigheter i overgangsspillet, spesielt dårlige baggerslag. Men da dette var ordnet opp i og Tarjei kom i gang med sitt gode forsvarsarbeide, var det klasseforskjell etter hvert mellom de to lagene, ikke minst da de norske også skiftet serveoffer.

Du kan lese innslag i Farsunds Avis her, Sunnmørsposten her og i Rogalands Avis her. Resultatene fra og oppsettet for sandvolleyballturneringen ligger her.

Legg igjen en kommentar