Publiserte artikler

Kvalen i trening

Jonas Kvalen blir informert av sin nye trener. Foto: Indykpol AZS Olsztyn

I går hadde Indykpol AZS Olsztyn sin første trening for sesongen, og blant spillerne som deltok, var den nybakte norske proffen Jonas Kvalen fra Volda. Trener Radosław Panas hadde hele laget samlet, med unntak av Jonas’ konkurrent på oppleggerplassen, den spanske landslagsoppleggeren Guillermo Hernán, som er opptatt med forberedelsene til EM-kvalifiseringen som skal skje i august.

Den første treningen var en rolig fysisk trening med tanke på å forberede spillerne på hardere tak senere i sesongen. Den var uten hopp og med lite ballberøring, og treneren vil senere legge inn en del spinning med tanke på å fjerne en del kroppsfett. Olsztyn har i år et ungt lag, og får hardest mulig motstand i sin første seriekamp. Den går mot de polske mesterne Asseco Resovią Rzeszów 6. oktober.

Du kan se innlegg på Olsztyns hjemmeside her, med bilder fra treningen her.

Kommentarer (2)