Publiserte artikler

Samboerseire i Farsund

Vinnere av Sandmoro, Ane Guro Tveit Hjortland og Janne Kongshavn. Foto: Dag Inge Nordby

Norgestourturneringen Toyoto Sandmoro i Farsund ga hver sin topplassering til de to samboerne Janne Kongshavn og Øivind Hordvik. Janne spiller med Ane Guro Tveit Hjortland, og i finalen slo de Rita Eritsland-Kjersti Hansen med klare 2-0 (21-12, 21-12). Du kan se innlegg på lagets blogg her.

Hos mennene hadde Øivind fått tilbake sin makker Morten Kvamsdal etter Mortens stygge skade i vinter. De to hadde et comeback tidligere i sommer som også endte med seier, men dette satte Morten noe tilbake i restitusjonsprosessen. Nå virker det imidlertid som om de to er klare for full satsing igjen. Dermed kan Øivinds midlertidige makker Vegard Høidalen konsentrere seg om OL-kommentering. Hordvik-Kvamsdal slo Mathias Loftesnes-Lars Fredrik Tvinde 2-0 (21-18, 21-19) i finalen. Du kan lese artikkel om den svært vellykkede turneringen i Farsund i Farsunds Avis her.

Legg igjen en kommentar