Publiserte artikler

Gode norske

Tarjei Skarlund jubler for første seier i OL. Foto: FIVB

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr revansjerte seg grundig fra den heller lunkne førstekampen i OL i sandvolleyball da de i dag møtte canadierne Joshua Binstock og Martin Reader. Selv om Martin ble blokket ned på den første ballen, gikk de ufortrødent i gang med solid spill. Serven satt på en helt annen måte, de la inn et servetrykk som de ikke hadde forrige gang, og selv om det førte til noen feil, fikk de det tilbake i form av ess. 21-14 i første sett var utklassing.

Andre sett åpnet jevnt, men fra 4-4 tok de norske over og sikret seg et par poengs forsprang som de holdt helt ut. Martin fyrte på i angrep, mens Tarjei vant overgangsballene på en helt annen måte enn lørdag. Settet ble vunnet med 21-18 til Norge etter en solid smash fra Tarjei.

Kjekt også å se at tribunene denne gangen var fullsatt i motsetning til lørdagskampen da kronprinsparet kunne føle seg litt ensomme på Horsee Guards Parade. Med de britiske John Garcia-Thompson-Steve Grotowski som motstandere for Norge onsdag, bør andreplassen i puljen og eliminasjonsspill være klart.

Legg igjen en kommentar