Publiserte artikler

Sesongoppkjøring for Kvalen

På hjemmesiden til Jonas Kvalens nye klubb i Polen, Indykpol AZS Olsztyn, kan vi lese at treneren Radosław Panas vil samle spillerne kommende mandag, 30. juli, for å starte sesongoppkjøringen. Han vil da ha alle spillerne tilgjengelig, også utlendingene. De første to ukene vil de trene en gang daglig, og de planlegger også å delta i ulike treningskamper og turneringer, inkludert VII Memoriale Zdzisława Ambroziaka. Med forbehold om noenlunde Google-oversetting av artikkelen, som du finner her. Dermed er det vel slutt på sandvolleyballsesongen for Jonas’ del.

På klubbens hjemmeside står også et intervju med Jonas, se her. Og etter at overgangen til Jonas ble klar, finnes innslag også på hjemmesiden til KFUM Volda og i Møre-Nytt.

Legg igjen en kommentar