Publiserte artikler

Heldig OL-trekning

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr bør ikke være misfornøyde med utfallet av trekningen av puljene til OL i sandvolleyball, en trekning som ble foretatt i en direkte TV-sending i forbindelse med Grand Slam-turneringen i Klagenfurt i Østerrike. For det første ble Skarlund-Spinnangr trukket ut som laget fra fjerde seedingsgruppe som går inn i gruppe 3, noe som sikret dem en motstander som også var i seedingsgruppe 4. Dette ble canadierne Josh Binstock-Martin Reader. Dessuten fikk de hjemmelaget John Garcia-Thompson-Steven Grotowski i sin gruppe, et lag som er godt, men ranket et stykke bak Tarjei og Martin på verdensrankingen. Det siste laget i nordmennenes pulje ble Pedro Cunha-Ricardo Santos fra Brasil, som da er det klart sterkeste i Norges pulje. Men alt i alt kan ikke de norske si seg annet enn godt fornøyd med OL-trekningen, og bør ha et klart mål om å gå videre fra puljespillet. Hele trekningen finner du her. På hvilke dager og tidspunkt nordmennene skal møte sine forskjellige motstandere, vil bli avgjort på et møte i Lausanne mandag.

Så dermed blir det viktigste å få de to skadefri fram mot OL. I går valgte de å trekke seg fra den siste kampen i Klagenfurt fordi begge hadde kjenninger av skulderskader, les her.

Legg igjen en kommentar