Publiserte artikler

På Japanbesøk

Marius Wollan og Jon Arnesen i treningshallen til Panasonic. Marius nr. 2 fra venstre, Jon nr. 3 og Haruya Indo helt til høyre

Trener ved Toppvolley Norge, Haruya Indo, har fortsatt gode forbindelser i Japan. For to år siden ordnet han treningsopphold i Japan for tre av elevene ved Toppvolleygymnaset, Sigurd van Dijk Festøy, Joakim Larsen og Jon Arnesen. I år har Indo ordnet et nytt opphold for Jon, som nå spiller for NTNUI, der han har reise- og treningsfølge med en annen tidligere Toppvolleyelev, Nyborgspiller Marius Wollan. De to har fått trene og spille med en av de virkelige toppklubbene i Japan, Panasonic, som er storleverandør av spillere til det japanske landslaget.

Du kan se og høre de to fortelle om sine inntrykk, Marius her og Jon her.

Legg igjen en kommentar