Publiserte artikler

Sandhall i Førde

Det ser nå ut til at Førde til høsten vil få en oppvarmet hall med sandvolleyballbaner, kan vi lese i Firda. Det er en fraflyttet industrihall som i så fall vil bli omgjort til formålet. Hallen har en grunnflate på 700 kvadratmeter og en takhøyde på 12 meter. Det er Sunnfjord Folkehøgskule som står bak prosjektet, som er kommet i stand etter at de forkastet å bygge en egen hall, etter som det ville blitt for dyrt. I tillegg til volleyball vil det bli plass til andre sandidretter som håndball og fotball, og rektor Jorun Knapstad ser også for seg at hallen vil bli brukt av alt fra barnehager til eliteutøvere. Den nye hallen har ført til at det blir en ekstra sandvolleyballinje på folkehøyskolen til høsten. Så fra høsten får sandhallen ved Toppvolley Norge konkurranse i Førde.

Legg igjen en kommentar