Publiserte artikler

Volley-Manga

Primus motor i SportTeamConnect, tidligere norsk landslagstrener og nåværende Stodtrener Darek Marszalek, melder at flere norske lag ser ut til å ta turen i uke 38 til det han kaller «volleyballens La Manga», det polske treningssenteret Kielnarowa, ikke langt fra byen Rzeszów, hvor årets polske mestere Resovia kommer fra. Lagene som foreløpig ser ut til å være klare er BK Tromsø, Stod med to lag, Førde med to lag, samt Randaberg. Det mest aktuelle opplegget er deltakelse i Vestcup før avreise til Kielnarowa.

I Kielnarowa står trening og treningskamper på programmet. Dessuten blir det mulighet til å se en toppturnering i Rzeszów med russiske Zenit Kazan, italienske Lube Banca Macerata, tyrkisk Fenerbache Istanbul, polske Jastrzebski Wegiel, i tillegg til hjemmelaget.

Er det andre norske lag som er interesserte i å ta turen, er det bare å ta kontakt med Darek.

Legg igjen en kommentar