Publiserte artikler

Kvamsdal klar

Som mange vet hadde Øivind Hordvik planlagt å satse sammen med Morten Kvamsdal (bildet) i sanden denne sesongen. Men i midten av januar var Morten uheldig i en innendørs eliteseriekamp for Førde og brøt to leggbein, noe som ga en bråstopp for satsingen. Det var ventet at Morten skulle få mange måneder på sidelinjen, men på rekordtid er han tilbake i sanden, og i helgen deltok han og Øivind i sin første turnering sammen for sesongen. Og det er tydelig at Morten har skjøttet treningsarbeidet fortreffelig, for de to gikk like godt til topps i Norges Tour Klepp Open. I finalen ble Ronny Berntsen og Bjarne Usken slått 2-1. Du kan lese om Mortens comeback her.

Kvinneklassen ble forøvrig vunnet av Cindy Treland og Janne Pedersen. Alle resultater fra Klepp her.

Legg igjen en kommentar