Publiserte artikler

Grand Prix-finalister

Solid av Brasil i Grand Prix. Foto: Frode Andersen

De tre helgene med puljespillet i Grand Prix er nå ferdigspilt, og dermed er det klart hvilke seks lag som får være med og avgjøre det hele i sluttspillet i Ningbo i Kina. Siden Grand Prix munner ut i en felles tabell med de seksten deltakende lagene, var det allerede fra start klart at arrangørlaget Kina, samt de fem beste på sluttabellen, ville få plass i finalen. Etter som Kina ble nr. 2 bak USA, er det altså de seks beste totalt som får gjøre opp om seieren i denne 20. utgaven av Grand Prix. De fire andre lagene kom i rekkefølge Tyrkia, Thailand, Brasil og Cuba. Sterke lag som Italia og Serbia kom seg altså ikke med.

Frode Andersen var i Luohe i Kina og fulgte puljen som spilte den siste helgen der. Han drar nå for å følge sluttspillet i Ningbo, og vi håper å få reportasjer fra ham derfra. Han har levert følgende vurdering så langt:
– Spørs om det ikke er USA som vinner OL. Synes Brasil er veldig ustabile, men helt klart kapabel til å ta gullet. Nå har ikke Russland fått vist seg i World Grand Prix, så de er vel litt usikker med tanke på OL. Cuba har masse ungt som vanlig, men helt klart et spennende lag, slet mye i mottak mot Brasil på slutten av kampen.

Du finner resultatene fra Grand Prix her. Sluttspillet starter onsdag 27. juni. Alle møter alle, og Kina møter USA den siste dagen, søndag 1. juli.

Legg igjen en kommentar