Publiserte artikler

Norge møter Spania

Som kjent må Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr ut i flere viktige kamper for å komme til OL i London etter at den viktige 16. plassen på World Tour-rankingen glapp i Roma sist helg. De to har fortsatt mulighet til å komme til OL. Den første sjansen kommer når finalen i den europeiske delen av Continental Cup spilles til helgen. Der utgjør Tarjei og Martin Norges lag sammen med Geir Eithun og Iver Horrem. Det  er nemlig nasjonen Norge som eventuelt får en plass etter denne turneringen, men NVBF vil nok ikke ha noe problem med å innstille Tarjei og Martin som landets representanter om Norge skulle vinne finalen.

Finalen spilles i Alanya i Tyrkia, og åtte lag deltar. I tillegg til Norge, Tyrkia, Nederland, Russland, Spania, Sverige, Polen og Østerrike. Ingen av landene kan bruke noen av lagene som har kvalifisert seg til OL allerede. Turneringen spilles med kvartfinaler, semifinaler og finaler, og bare vinnerne går direkte til OL. Nr. 2 og 3 får imidlertid en ny mulighet i konkurranse mad land fra andre kontinenter. Med bakgrunn i den preliminære rankingen, skal Norge møte Spania i sin kvartfinale. Det er imidlertid mulig at dette blir justert på torsdagens tekniske møte. Kvartfinalene spilles fredag, og alle oppgjør spilles som best av fem kamper, der en eventuell femte kamp er et golden set. Du kan lese mer her, der du også finner opplysning om kvinnenes finale. Du kan også lese mer her.

Legg igjen en kommentar