Publiserte artikler

Bittert!

Bare nesten for Tarjei og Martin. Foto: FIVB

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr greide med sin niendeplass i Grand Slam i Roma å holde sine to nærmeste utfordrere, russerne Semenov-Koshkarev og nederlenderne Boersma E.-Spijkers, bak seg på rankinglisten over de 16 lagene som går direkte fra World Tour til OL i London. Men laget som hadde flest poeng å ta igjen på de to norske, Heyer-Chevallier fra Sveits, greide kunststykket å ta bronsemedaljen i Roma. Med det fikk de akkurat de 40 poengene ekstra som var nødvendig for å passere de to norske. Hadde amerikaneren Fuerbringer-Lucena vunnet bronsefinalen, ville OL-plassen ha vært norsk.

En litt bitter bismak gir det at sveitsernes motstanderne i runden før semifinalen også var sveitsiske, og at disse trakk seg fra kampen på grunn av skade. De norske har nå en siste mulighet til å ta seg til OL via kontinentalfinale. Du kan se hvem som går til OL via World Tour her. Se også artikkel i Stavanger Aftenblad her.

Legg igjen en kommentar