Publiserte artikler

Satellitt i Kroatia

To norske lag stilte til start i satelitturneringen i sandvolleyball i Umag i Kroatia i går. Verken Jonas Kvalen-Svein Solhaug eller Andreas Takvam-Runar Torsvik Sannarnes hadde nok poeng til å være blant de 16 som var inne i hovedturneringen, så dermed måtte de spille kvalifisering om åtte ledige plasser. Kvalen-Solhaug fikk bye i første runde, mens Takvam-Sannarnes skulle møte slovenerne Pokeršnik-Pokeršnik. Her var Andreas så uheldig at han fikk tommelen ut av ledd i en av de første ballvekslingene. Dermed måtte laget bryte turneringen nesten før den var kommet i gang.

I andre runde møtte Jonas og Svein et lag fra Bulgaria, Yordanov-Kolev. I en relativt jevnspilt kamp tok de norske begge settene (21-18, 21-19), og er dermed klare for dagens hovedrunde. Her skal de først møte et annet bulgarsk lag, Raev-Hadzhiev, kl. 10:40 i dag. Du kan følge resultatene her.

Legg igjen en kommentar