Publiserte artikler

Grand Slam i Roma

Sandvolleyballspillerne er ikke knapt ferdige med Grand Slam i Moskva, mennenes finale er i skrivende stund ennå ikke spilt, før de må kaste seg på flyet for å dra til den siste turneringen som vil telle med for de som vil skaffe seg nok poeng til å komme med blant de 16 som får plass i OL. Denne siste turneringen spilles på Foro Italico i Roma, og når den er ferdigspilt, vil det være avgjort hvilke lag som slipper å khempe videre om de siste plassene i London. For Norges vedkommende er det bare Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr, men de ligger utsatt til, i øyeblikket har de reelt den siste ledige plassen. Men de er selvsagt også påmeldt i Roma, og har muligheten til å forbedre situasjonen, ikke minst etter som de er inne i hovedrunden. Geir Eithun-Iver Horrem og Øivind Hordvik-Vegard Høidalen er påmeldt, men om de stiller ved det tekniske møtet i morgen gjenstår å se.

I kvinneklassen er ett lag påmeldt, Janne Kongshavn og Ane Guro Hjortland. De har allerede hatt sin første kamp i kvalifiseringen. Dessverre er det også den siste. Brasilianerne Saka-Rtvelo (representerer Georgia) ble for sterke og vant 2-0 (21-9, 21-14).

Legg igjen en kommentar