Publiserte artikler

BK Tromsø til Kielnarowa

Vi har mottatt nedenforstående fra Darek Marszalek:

VOLLEYBALLENS «LA MANGA» I POLEN..! (UKE 38)

BK Tromsø er den første klubben som bekrefter deltagelse i Volleyballens «La Manga» i Polen…! Laget fra Nord-Norge vil delta først i en av turneringene i Norge i helgen 14-16.09.2012 og derfra reise direkte til Polen for å få god trening og matching, samt se toppvolleyball under pro-team turnering i Rzeszów 21-23.09.2012.

Vi regner med at også andre norske klubber vil kontakte oss før sommerferiestart og vi får flere skandinaviske herre -og kvinnelag på treningsleir i Kielnarowa Sports Center. Under oppholdet garanteres en opplevelse som aldri glemmes. For et lag og/eller en utøver/deltager vil det bli et lærerik opphold, både sportslig og sosialt… ALT dette i rimelig pris..!

Ikke vent, kontakte oss fortest mulig..!

Mer info på våre websider.

Med vennlig hilsen / Best regards

SportTeamConnect
Darek Marszalek

Legg igjen en kommentar