Publiserte artikler

Underarmsserve

Plass til "solserve" i Palazzetto dello Sport

Osmany Juantorena, stjerne på verdens trolig beste klubblag Trentino, laget brudulje i Roma da han på matchball 24-17 i fjerde sett mot Roma servet underarmsserve. På toppen av dette ble Romas angrep stoppet i blokken og måtte sendes tilbake til Trentino som gratisball. Gratisballen tok Juantorena imot, og han fikk det påfølgende opplegget til pos. 6. Og dette slo han selvfølgelig inn. Dermed vant Trentino 25-13, 25-22, 22-25, 25-17.

Men allerede mens ballen var i spill etter serven, satte de 2.100 tilskuerne i Palazzetto dello Sport i Roma i gang en voldsom pipekonsert mot Juantorena for det de mente var respektløs og fornærmende opptreden. Og etter kampen kom flere Romaspillere under nettet for å «snakke» med Juantorena, og flere ville ikke takke for kampen. Juantorena har etterpå forsøkt å be om unnskyldning.

Juantorena ble forøvrig kampens MVP. Du kan lese mer og se matchballen her. Vi får vel ikke se så mange slike server innendørs i Norge…

Kommentarer (5)