Publiserte artikler

Student-EM i sandvolleyball

De norske spillerne i student-EM. Fra v. Morten Kvamsdal, Anders Strømsvåg, Jørn Gamlemoen og Fredrik Pe Ingebrigtsen. Foto: Studentidrett.no

Det europeiske studentidrettsforbundet, EUSA, arrangerer EM for studenter i flere idretter. Nylig er mesterskapet for innendørs volleyball ferdig med deltakelse av to lag fra Norges Idrettshøgskole. I dag startet mesterskapet i sandvolleyball, og Norge stiller der med to lag i klassen for menn. Det er Anders Strømsvåg og Morten Kvamsdal, som begge representerer UiS, og det er Jørn Gamlemoen (BI Oslo) og Fredrik Pe Ingebrigtsen (UiO). Leder for troppen er Andrea Schmalzried fra Norges Studentidrettsforbund.

Mesterskapet går i Malaga i Spania, og Gamlemoen-Ingebrigtsen var først ut av de norske. Det endte på beste måte. I første kamp ble Technion I.I.T. fra Israel slått 2-0 (21-18, 21-17). I puljen ellers er U. Malaga 2 fra Spania og U. Berne fra Sveits. Kvamsdal-Strømsvåg er i pulje med St. Petersburg S.U. fra Russland, San Antonio C.U. fra Spania og Bingen & Remagen fra Tyskland. De sistnevnte er første motstandere i dag. Resultatene kan du følge her.

Legg igjen en kommentar