Publiserte artikler

Gull og sølv

Iver og Øivind til topps i Novi Sad. Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Øivind Hordvik og Iver Horrem gikk helt til topps i CEVs deltevling for EM, Serbian Masters i Novi Sad. Men de fikk slite for seieren mot tyrkerne Sekerci-Gögtepe V.. Første etter 53 minutter var gullet i boks med 2-1 (21-17, 14-21, 16-14), etter at tyrkerne hadde hatt matchball på 14-13. Seieren smakte ekstra godt etter som de to norske hadde fått bank tidligere i vår av de samme tyrkerne. Les mer på CEVs hjemmesider og på hjemmesidene til Horrem-Hordvik.

De norske jentene som var i finale i CEVs Satellitturnering på Kypros, var ikke like heldig med uttellingen. De måtte tåle tap mot tsjekkiske Martina Bonnerova og Barbara Hermannova med 0-2 (13-21, 17-21). Likevel bra innsats av de norske. Les mer hos CEV og på hjemmesiden til jentene.

Legg igjen en kommentar