Publiserte artikler

Schwerin bekrefter

Volleynytt har tidligere brakt meldingen om at UiS-spiller Hanne Haugen Aas er på vei til Tore Aleksandersens tidligere klubb Schweriner SC. Nå bekrefter Schwerin på sine hjemmesider at Hanne er klar for klubben. Det er Tore som har anbefalt henne for klubben. De skriver ellers at hun går glipp av oppkjøringen med klubben fordi hun skal delta i en sandvolleyballturnering i Tyrkia i begynnelsen av august. Men hun har fått med seg en prøvetrening med laget og har bestått den medisinske testen.

I Schwerin vil Hanne få nederlandsk trener, 51 år gamle Teun Buijs med 321 landskamper som spiller for Nederland. Til klubben tar Buijs også med seg sin 19-årige datter Anne, som er nederlandsk landslagsspiller. Hun er kantspiller og vil dermed ikke direkte konkurrere med midtspiller Hanne. Den 191 cm høye spilleren ble belgisk mester for Asterix Kieldrecht sist sesong. Les ellers på CEVs hjemmesider.

Legg igjen en kommentar