Publiserte artikler

Nyborg til Hviterussland

Det europeiske forbundet CEV har foretatt trekning i to av europacupene i dag. Det gjelder de to laveste, CEV-cupen og Challenge Cup. Trekningen ble foretatt i Luxembourg. Nyborg er det eneste norske laget som har meldt seg på i år, og etter som Norge er lavt rangert i europacupsammenheng, siden poengene Nyborg og UiS oppnådde sist sesong først begynner å telle neste sesong, har Nyborg blitt ett av bare fire lag som må spille første runde. Og siden to av de andre lagene var hviterussiske, var det mer og mindre garantert å trekke et av dem. Motstanderen blir Metallurg Zhlobin, et lag fra en by om lag 20 mil fra hovedstaden Minsk.

Dersom Nyborg går videre fra første runde, er neste motstander Politechnika Warszawska. Nyborg trakk bortekamp først, en kamp som skal spilles helgen 22.-23. oktober, med returkamp helgen etter. På grunn av stevnekollisjon i Haukelandshallen, må imidlertid laget trolig satse på å bytte kamprekkefølge. Hele trekningen finner du her.

Legg igjen en kommentar