Publiserte artikler

Brødrene henger med

Etter første dag av hovedrunden i satellitturneringen i sandvolleyball i Baden i Østerrike, er brødrene Jørre Kjemperud og Kim Hellum de eneste gjenværende norske spillerne i turneringen. Dermed er de sikret å bli dårligst nr. 7 av de 16 lagene i hovedrunden.

De to andre lagene som kom til hovedrunden havnet derimot på delt 13. plass etter to strake tap. Janne Kongshavn og Ragnhild Aas møtte Stiekema-Braakman fra Nederland i sin første kamp og tapte 0-2 (16-21, 14-21) for laget som var seedet som nr. 10. Selv var de norske seedet på sjuendeplass. Skulle de norske komme videre, måtte de dermed vinne sin neste kamp mot laget som satte stopp for Rita Eritsland og Cindy Treland i kvalifiseringen, tyskerne Aulenbrock-Laboureur. Men det gikk ikke bedre for Kongshavn-Aas enn for Eritsland-Treland. 0-2 (21-23, 16-21) og dermed ferdigspilt i Østerrike.

For Eskil Holtan og Øyvind Wergeland ble det først tap 0-2 (20-22, 18-21) for Stiekema-Varenhorst fra Nederland. Deretter var de så uheldige å møte Kjemperud-Hellum i neste kamp, som hadde tapt 1-2 (17-21, 26-24, 9-15) for Wutzl-Leeb fra Østerrike, og et norsk lag måtte altså ut. Og i en jevnspilt kamp var det brødrene som gikk videre med 2-1 (18-21, 21-16, 15-13). Kjemperud-Hellum hadde litt flaks i det neste oppgjøret, motstanderne Lebl-Placek fra Tsjekkia måtte melde forfall. Dermed er det klart for kamp om å bli bedre enn nr. 7 i morgen kl. 12:00. Motstandere blir Szternel-Wojtasik fra Polen. Vi krysser fingrene for de norske.

Legg igjen en kommentar