Publiserte artikler

Slutt for Sisley Treviso

Den italienske superklubben Sisley Treviso, med bl.a. 9 seriemesterskap, 5 italienske cupmesterskap, 4 ganger vinnere av Champions League, osv., og som senest i vår vant CEV-cupen, ser nå ut til å kaste inn håndkledet. Tidligere i vår meldte hovedsponsor Bennetton, konsernet bak Sisley-klærne, at de ville trekke den økonomiske støtten til volleyballklubben fra kommende sesong. Klubben greier dermed ikke å holde hjulene i gang på det nivået som kreves i Serie A1, og vil gå ned en divisjon. Plassen deres i A1 vil trolig overtas av Castellana Grotte. Du kan lese mer her.

Dermed vil mange gode spillere bli ledige på markedet, og det spekuleres i at en god del av dem vil gå til Roma, bl.a.  Maruotti, Boninfante, Farina, Bontje og De Togni. Veteranen Papi er er klar for Piacenza, mens Fei og Horstink er linket til Modena. Marcelinho reiser tilbake til Brasil.

Legg igjen en kommentar