Publiserte artikler

Satellitt i Østerrike

Fire norske par deltar i en satellitturnering i CEV-regi i Baden i Østerrike. Satellitturneringer er poenggivende turneringer for de som mangler poeng for å være direkte kvalifisert til hovedrunden i World Tour. Av de fire norske parene har Janne Kongshavn og Ragnhild Aas nok rankingpoeng til å være blant de åtte parene som er direkte kvalifisert til hovedrunden som starter i morgen, mens de tre andre har måttet spille kvalifisering i dag.

Rita Eritsland og Cindy Treland tapte dessverre den ene kampen de trengte å vinne for å gå til hovedrunden. Motstanderne Aulenbrock-Laboureur fra Tyskland ble for sterke og vant 2-0 (21-19, 21-14). Bedre gikk det for de norske mennene. Brødrene Kim Hellum og Jørre Kjemperud måtte spille to kamper og vant begge. I den første ble Vardai-Lelea fra Romania slått 2-0 (21-18, 21-16), og i den avgjørende kampen ble det 2-1 (13-21, 21-14, 16-14) mot polske Kantor-Losiak. Eskil Holtan og Øyvind Wergeland fikk walk over i første runde. I den andre og avgjørende ble det klare 2-0 (21-11, 21-10) mot Yemel’yanchyk-Gordieiev fra Ukraina.

Hovedrunden starter i morgen og finalene spilles søndag. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar