Publiserte artikler

VM-puljene klare

VM i sandvolleyball skal i år avvikles i Roma i dagene 13.-19. juni. I alt skal 48 par deltar i hver klasse, og Norge har fått med ett par av hvert kjønn. Det er Kathrine Maaseide-Ingrid Tørlen og Tarjei Skarlund-Martin Spinnangr. De to guttene har best seeding av disse med en 19. plass, mens Maaseide-Tørlen er seedet som nr. 45. Parene som vant VM i Stavanger for to år siden deltar også denne gangen og er seedet som nr. 4 (Brink-Reckermann) og nr. 3 (Kessey-Ross).

VM spilles innledningsvis med puljespill der alle møter alle i puljen. Deretter blir det utslagkamper med singel eliminasjon. Maaseide-Tørlen er havnet i pulje D sammen med Sanne Keizer-Marleen Van Iersel, Nederland (4), Emilia Nystrom-Erika Nystrom, Finland (21) og Andrezza «Rtvelo» Martins-Cristine «Saka» Santanna, Georgia (28), mens Skarlund-Spinnangr skal forsøke å ta seg videre fra pulje F, som i tillegg inneholder Penggen Wu-Linyin Xu, Kina (6), Grzegorz Fijalek-Mariusz Prudel, Polen (30), Daniele Lupo-Alex Ranghieri, Italia (43).

De som er tall- og triviainteresserte kan finne mye her, for eksempel at de høyeste spillerne i hver klasse er henholdsvis Konstantin Semenov fra Russland på 208 cm og Bibiana Candelas, Mexico, på 196 cm, mens i motsatt ende ligger Jason Lochhead, New Zealand, med sine 178 cm og Marie-Andree Lessard, Canada, 167 cm. FIVBs hjemmeside for mesterskapet finner du her.

Legg igjen en kommentar