Publiserte artikler

European League

Til helgen starter årets utgave av European League. Som kjent er dette en turnering for de bedre lagene i Europa som ikke allerede er kvalifisert for World League. Vinneren av European League spiller ikke bare for ære og berømmelse. Hos mennene har også vinneren mulighet til å kvalifisere seg til neste års World League, mens de to beste lagene hos kvinnene er kvalifisert for Grand Prix i 2012.

Følgende lag spiller i årets utgave av European League:
Menn:
Pulje A:
Belgia, Storbritannia, Portugal og Slovenia
Pulje B: Østerrike, Hellas, Nederland og Spania
Pulje C: Hviterussland, Romania, Slovakia og Tyrkia

Kvinner:
Pulje A:
Frankrike, Hellas, Serbia og Spania
Pulje B: Bulgaria, Tsjekkia, Ungarn og Israel
Pulje C: Hviterussland, Kroatia, Romania og Tyrkia

De tre puljevinnerne går til sluttspill sammen med arrangørlaget. Kvinnenes sluttspill skal gå i Slovakia 15.-16. juli, mennenes er ikke avgjort ennå, men skal gå 16.-17. juli. Du finner kampoppsettet her, og her kan du lese intervju med Storbritannias trener Harry Brokking, som jo nylig var i Norge og forberedte seg. Eneste påvirkning Norge ellers får i turneringen, er i dømming. Tim Kaaber skal dømme kampene mellom Belgia og Kroatia 18.-19. juni.

Legg igjen en kommentar