Publiserte artikler

Ny britisk seier

Storbritannia vant også den andre av de fire kampene laget skal spille mot det norske herrelaget denne uken. Som på torsdag, ble sluttsifrene i går også 1-3 (18-25, 22-25, 27-25, 17-25). De norske trenerne gjorde i går en liten endring på laget som startet kampen i forhold til dagen før. Lars Fredrik Tvinde erstattet Lars Ivar Henriksen på diagonalplassen, og fikk dermed også ansvar i servemottaket. Det la større angrepsoppgaver på de to kantene Ørjan Siljander og Sigurd Festøy, og spesielt Ørjan hadde en dag med god uttelling. Han ble også lagets toppscorer med 17 poeng.

Storbritannia har med 15 spillere til Norge, og bytter dermed på hvilke tolv som får spille fra kamp til kamp, og trener Harry Brokking foretar også mange bytter under veis. I går ble kantspiller Joel Miller toppscorer med 14 poeng. Britene har i de to kampene tatt større andel av poengene på blokk enn Norge, mens Norge har flere servepoeng. I går fikk Storbritannia nesten 40 % av poengene på norske feil, noe vi antar de norske trenerne Haruya Indo og Scott Olsen ikke er helt fornøyde med, tallet bør være nærmere 30 % på dette nivået. Poengligaen fra gårsdagens kamp ser du her.

I dag og i morgen er det nye muligheter til å se om Norge kan forbedre blokken og luke bort feil tilstrekkelig til å vinne de to siste kampene som spilles i Bø i dag kl. 17:00 og i morgen kl. 13:00.

Legg igjen en kommentar