Publiserte artikler

Avgjørende tysk finale

I ettermiddag har Tore Aleksandersen mulighet til å bli tysk mester for andre gang med Schweriner SC, fem år etter at han tok sitt første mesterskap i Tyskland (han har forøvrig også et cupmesterskap med laget i 2007). Kl. 17:30 møter Schwerin, som ble nr. 3 i grunnserien, laget som vant, nemlig Dresdner SC. Finalen i Tyskland spilles i best av to kamper. Står det 1-1 i kamper, avgjøres det hele i golden set. Schwerin har fordelen av å ha vunnet hjemmekampen. Den gikk onsdag i Schwerin og endte 3-2 til Tores lag. Dermed er det Dresden som har hjemmebanefordel i dag, men Schwerin har altså to muligheter til å hente hjem mesterskapet, enten ved å vinne den ordinære kampen, eller ved å vinne «det gylne settet». For de som ikke er opptatt med å se landskamp live i Bø, kan kampen ses direkte på CPM24.tv.

Legg igjen en kommentar