Publiserte artikler

Skarlund-Spinnangr henger med

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr vant sin første kamp i hovedrunden i World Tour i Praha i går da de slo spanske Mesa-Lario i en tett kamp med 2-1 (18-21, 21-19, 15-12). I andre runde kom de opp mot tredjeseedete Marcio Araujo-Ricardo og tapte så knepent som mulig, 19-21, 21-23. Med seieren i første runde er de garantert å ikke bli dårligere enn nr. 17, men de har gode sjanser til å forbedre også den plasseringen. Da må de først slå Samoilovs-Sorokins fra Latvia som de møter kl. 18:00. Resultatene finner du her, og Skarlund-Spinnangrs betraktninger rundt turneringen kan du lese her.

Mens guttene fortsatt har muligheten til en god plassering, er det ferdigspilt for Kathrine Maaseide og Ingrid Tørlen i Myslowice i Polen. Som ventet ble andreseedete Kessy-Ross fra USA for sterke i første runde. Selv om de norske ga god motstand, ble de 2-0 (21-16, 21-19) til amerikanerne. Mindre bra var resultatet mot canadierne Lessard-Martin, som burde være et lag de norske skulle være på talefot med. Men med 0-2 (12-21, 16-21), endte også denne World Tour-turneringen med en 25. plass for de norske. Alle resultat her.

Legg igjen en kommentar