Publiserte artikler

I norsk sand

I dag starter årets første turnering i Norgestouren på norsk jord. Den første i touren gikk som kjent i Tyrkia for to uker siden og ga norsk seier i kvinneklassen, mens et dansk par tok seieren i klassen for menn. Denne gangen blir det imidlertid norsk seier i begge klassene, ingen utenlandske par deltar i sanden på Hønefoss, der Ringerike Sandvolleyballklubb står som arrangør av Hønefoss Open.

De beste sandvolleyballparene i Norge, Kathrine Maaseide-Ingrid Tørlen og Tarjei Skarlund-Martin Spinnangr, deltar ikke på Hønefoss. De har neppe rukket hjem etter nettopp å ha blitt henholdsvis nr. 25 i Polen og nr. 17 i Tsjekkia i World Tour. Det andre topplagene deltar imidlertid, og begge klassene har fått god påmelding. Størst påmelding er det i klassen for menn der 27 par deltar, mens kvinneklassen har 14 lag påmeldt. Toppseedete i de to klassene er Janne Kongshavn-Ragnhild Aas og Geir Eithun-Vegard Høidalen. Kamoppsettet finner du her. De første kampene starter i dag kl. 18:00.

Legg igjen en kommentar