Publiserte artikler

World Tour fortsetter

Etter en ukes pause, startet i dag to nye turneringer i World Tour i sandvolleyball. I Myslowice i Polen er det turnering for kvinner, i Tsjekkias hovedstad Praha går turnering for menn. For begges vedkommende startet kvalifiseringen i dag, og de to norske lagene som var først ute, innledet med seier. Det gjaldt Janne Kongshavn og Ragnhild Aas i Polen, som slo Bonnerova-Hermannova fra Tsjekkia i første runde med 2-1 (21-14, 18-21, 15-13). Og i Tsjekkia vant Øivind Hordvik og Iver Horrem sin første kamp mot Rucka-Kramar, også de fra Tsjekkia, med 2-0 (21-15, 21-12).

Begge de to norske lagene må vinne tre kamper før de er inne i hovedrunden som starter i morgen. I hovedrunden for menn er allerede Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr trygt plassert, mens Kathrine Maaseide og Ingrid Tørlen slapp å spille første kvalifiseringsrunde og får sin første kamp senere i dag mot Pilarek-Gancarczyk (POL). Kongshavn-Aas møter Minusa-Jursone fra Latvia i neste kamp, mens Horrem-Hordvik skal opp mot Binstock-Van Huizen fra Canada.

Legg igjen en kommentar