Publiserte artikler

Dobbelt Kazan

Som tidligere meldt vant Zenit Kazan det russiske mesterskapet for menn. Og fra hovedstaden i Tatarstan kommer også mesterne i kvinnenes serie, nemlig Dynamo Kazan. Og i likhet med i mennenes finale, var det Dynamo Moskva som ble slått til slutt. 3-1 ble det i serien best av fem kamper i finalen til stjernelaget fra millionbyen ved Volgas bredd.

Mesterskapet var ikke helt uventet med så gode spillere som Ekaterina Gamova (den russiske ligaens MVP), Tatiana Kosheleva og Jordan Larson, men mesterskapet var likevel klubbens første. Enda et Dynamo-lag tok bronsemedaljen, nemlig laget fra Krasnodar. Kosheleva skal forøvrig spille for Krasnodar neste sesong, mens de to andre stjernene satser på å forsvare tittelen med Kazan. Og de som ønsker å vite mer om Kazan, kan lese her om da Andreas Myredal var i byen for å dømme europacup.

Legg igjen en kommentar