Publiserte artikler

Trentino knuste Cuneo

Det var spill mot ett mål da Trentino for andre gang i historien ble italiensk seriemester. Foran 9.300 tilskuere i Palalottomatica i Roma hadde Cuneo ingen ting å stille opp med mot seiersmaskinen Trentino, som denne sesongen også har vunnet VM for klubblag og Champions League. Kampen var unnagjort på bare 72 minutter, og bare ni poeng i siste settet viser hvor fullstendig utklassingen var. Settsifrene i 3-0-kampen var 25-13, 25-22, 25-9.

MVP i kampen var den tsjekkiske diagonalen Jan Štokr. Han erstattet brasilianeren Vissotto før denne sesongen, så dette var hans første seriefinale i Italia. Štokr ble også toppscorer i kampen med 21 poeng (18 angrep, 2 blokker og 1 ess), og angrep med enn killprosent på 69. Som lag hadde Trentino 62% kill, mens Cuneo hadde bare 32%, og også i serve og mottak slet Cuneo (2 ess mot Trentinos 7, 37% perfekte mottak mot Trentinos 60%). Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar