Publiserte artikler

Tore til finale

Til tysk finale: Tore Aleksandersen og Schwerin

Tore Aleksandersens lag Schweriner SC vant også bortekampen i semifinalen mot Rote Raben Vilsbiburg. Dermed har han mulighet til å bli seriemester med sitt tyske lag enda en gang. De røde ravnene fra Bayern var titelforsvarere til mesterskapet, men i denne kampen var Schwerin sterkest og vant overraskende klart med 3-0 (25-20, 25-22, 25-19) i en heksegryte av en hall med 1.500 ville hjemmetilhengere. Les mer om kampen her.

Hvem som blir Schwerins motstander i finalen blir avgjort senere i dag når VfB Suhl gjester grunnserievinner Dresdner SC (kampen kan ses på CPM24.tv kl. 17:30). Vinner Suhl til slutt, starter Schwerin med bortekamp i finalen onsdag og får avslutte på hjemmebane lørdag. Står Dresden som vinner, blir det hjemmekamp først for Schwerin.

Legg igjen en kommentar