Publiserte artikler

Juniorranking

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har justert sine rankinglister for juniorer og undommer etter at det har vært spilt diverse kontinentale mesterskap og kvalifiseringsturneringer. Disse har ført til til dels store endringer på listene, selv om topplasseringene er uendret. I gutteklassen leder nemlig Argentina fortsatt, mens Brasil er best hos jentene. Men hos jentene har USA gått fram sju plasser og er nå nr. 2, mens Peru på tredjeplass har forbedret seg fem plasseringer.

I gutteklassen er forandringene i toppen mindre, men Cuba har gått fram to plasser og er nå nr. 3 bak Argentina og Russland.

Norge har ikke deltatt i EM-kvalifisering i år, men har likevel gått fram på grunnlag av poenget de fikk i fjor. Guttene har gjort det største spranget. De har gått fram ti plasser og er nå nr. 73 av de 112 landene på listen, mens jentene har forbedret seg tre plasseringer og er nr. 67 av 102.

Rankinglisten for guttene finner du her, jentenes her. Du kan også lese mer om rankingen hos FIVB.

Legg igjen en kommentar