Publiserte artikler

Tysk semifinale

Tore Aleksandersen og hans lag Schweriner SC har tatt seg til semifinalen i det tyske mesterskapet. Det greide de ved å bli nr. 3 i grunnserien. Denne ble ferdigspilt sist helg, og det videre oppsettet for å kåre seriemesteren, er at nr. 1 i grunnserien møter nr. 4 og nr. 2 møter nr. 3. Det spilles på samme måte som i europacupen. Det vil si at det spilles en borte- og en hjemmekamp, og dersom lagene har vunnet hver sin kamp, spilles et golden set til 15.

Schwerin starter med hjemmekamp. Den går i morgen kl. 18:00 og kan følges live i streamersending på CPM24.tv. Sendingen starter kl. 17:50. Motstander er Rote Raben Vilsbiburg, og også returkampen kan følges på samme kanal lørdag fra kl. 19:50. Den andre semifinalen går mellom grunnserievinner Dresdner SC og VfB Suhl. Finalen avgjøres neste helg.

Legg igjen en kommentar