Publiserte artikler

Jevnt i Italia

Det står 2-2 i kamper i begge semifinalene i sluttspillet for menn i Italia. Dermed blir de to kampene som går søndag helt avgjørende for hvem finalistene blir. De to forhåndsfavorittene til finalen får begge hjemmebanefordel i den siste semifinalen, henholdsvis Itas Diatec Trentino mot Casa Modena og Bre Banca Lannutti Cuneo mot Lube Banca Marche Macerata.

Mest overraskende er det at Modena har presset sesongens ledende lag i Europa, Trentino, til fem kamper. Modenas store spillere har vært Angel Dennis, som sørget for 33 poeng i gårsdagens 3-1-seier, og den innlånte brasilianske landslagsoppleggeren Bruno, som ble hentet da den ordinære oppleggeren Mikko Esko brøt armen.

Det blir mulig å følge kampene også for norske volleyballinteresserte. Trentino-Modene vil gå på Sportube.tv, mens Cuneo-Macerata går på Eurosport 2. Begge kampene starter kl. 18:00.

Finalen spilles i en enkelt kamp 15. mai.

Legg igjen en kommentar