Publiserte artikler

Olympiakos i Hellas

Olympiakos Pireus vant det greske seriemesterskapet for menn for tredje gang på rad, den tjuefemte totalt siden 1968. Seriemesterskapet ble sikret på hjemmebane da Iraklis Thessaloniki ble slått 3-0 i den siste kampen i finalen, og da hadde Olympiakos også vunnet de foregående to finalekampene. Kampen ble spilt for lukkede dører på grunn av bråk i en tidligere kamp, men da mesterskapet var sikret, ble dørene åpnet og hundrevis av fans strømmet inn for å se premieutdelingen og ta del i feiringen.

Ikke mange hadde ventet at Olympiakos skulle forsvare fjorårsmesterskapet etter at flere sentrale spillere, deriblant Ivan Miljkovic og opplegger Simon Tischer, forlot klubben for sikrere betaling i Tyrkia. Ikke minst etter at også treneren Flavio Gulinelli fra Italia måtte gi seg under veis på grunn av klubbens pengeproblemer, og assistenttrener Jannis Kalmazidis måtte overta trenerjobben midtveis for andre år på rad. Skal tro om den greske svensken med 149 landskamper for Sverige får overta fra start neste sesong?

Legg igjen en kommentar